html website templates

Pachet software gestionare date Masă lemnoasă pe picior - licitații ocoale private  

Cod produs: 13002.
Pachetul software se livrează pe bază de contract. Beneficiarul primește drepturi de utilizare produs software și nu de proprietate.
Pachetul software gestionează datele pentru licitație de la nivel de APV / Partidă. . Pachetul software este de rețea, deci se pot introduce simultan, sau consulta datele de la cel mult 3 terminale. Restricția de număr terminale nu este tehnică, ci este legată de costul pachetului software. Fondul de date este gestionat cu Microsoft SQL Server Express 2017.
Instalarea pachetului soft este efectuată de către proiectant, care asigură asistență pentru definirea nomenclatoarelor, cât și pentru încărcarea datelor de lot și susținerea primei licitații.

Orice incident de exploatare cauzat de proiectant, va fi remediat de către furnizor fără costuri suplimentare, conform clauzelor contractuale. 
Contravaloarea licenței de exploatare este de 7500 lei.  
Plata se poate face integral la instalare sau în cel mult 2 rate, prima rată la întocmirea contractului și rata a 2-a după cel mult 3 zile lucrătoare de la prima licitație gestionată cu prezentul pachet software.
Pentru alte detalii, nespecificate în această pagină de strictă informare, completați formularul de contact cu cererea d-voastră.

Adresă

Str. Logofăt Tăutu Bl.2 Ap.1 / 4
Bacău   Jud. Bacău Cod 600188

         Contacts

          Mobil1 : +40 722 689424 
          Mobil2 : +40 745 995568
          Fix / Fax : +40

       Email

       office@allsoft-info.ro